info@volksbankromania.ro

Scor biroul de credit

Împrumuturi online

Te afectează scorul biroul de credit?

Scorul de credit – la ce se referă și cum afectează acordarea unui imprumut

Un scor de credit este un scor de credit care indică, printre altele, cât de mare este riscul de a nu vă plăti facturile la timp. Un scor bun de credit este deci important dacă doriți să comandați produse pe credit, de exemplu. Nu puteți transforma un scor negativ în ceva pozitiv prin atingerea unui buton, dar vă puteți influența scorul de credit.

Cunoaște-ți scorul de credit

În primul rând, trebuie să știi unde te afli și care este scorul tău de credit acum. Cerând un raport de credit, puteți vizualiza propriile date. Drept urmare, știți în ce domenii vă puteți profila și în ce domenii este necesară îmbunătățirea.

Depuneți la timp conturile anuale la Camera de Comerț

Situațiile financiare oferă o perspectivă asupra situației financiare a companiei dumneavoastră și, prin urmare, reprezintă o sursă importantă de informații pentru estimarea riscurilor debitorului. Graydon procesează toate cifrele anuale depuse la Camera de Comerț, dar această procesare durează ceva timp. Deci, cu cât trimiteți mai devreme numerele, cu atât scorul dvs. de credit se va baza mai repede pe datele actuale.

Plătiți la timp și verificați articolele restante pentru dispute

Graydon primește experiențe de plată de la furnizori. Aceste experiențe sunt luate în considerare în scorul de credit – și cântăresc relativ mult. Prin urmare, este important să vă plătiți facturile la timp. În plus, asigurați-vă că litigiile cu furnizorul dvs. sunt marcate corect și sunt transmise pentru a preveni prezentarea incorectă la Graydon. Dacă disputele nu sunt cunoscute de Graydon, acestea pot avea un impact negativ asupra scorului dvs. de credit.

Scor bun biroul de credit

Scorul dvs. de credit este determinat în mare măsură de un bilanţ financiar sănătos. Atunci când cifrele tale anuale sunt disponibile, scorul tău de credit se va baza, printre altele, pe raportul tău de solvabilitate, adică raportul dintre capitalurile proprii și activele totale. La urma urmei, dacă companiile văd o mulțime de datorii în bilanțul tău, este mai puțin probabil să acorde credit. În plus, ratele de lichiditate sunt importante. Acestea oferă informații despre dacă compania dumneavoastră își poate îndeplini obligațiile pe termen scurt.

Gândiți-vă unde vă puneți capitalul

Asigurarea capitalului companiilor care operează în holding este bineînțeles bine în sine. Cu toate acestea, este important să ne dăm seama că acest lucru slăbește poziția financiară a companiei care operează.